Kolaboracija

U našem portfoliu nudimo Collaboration sisteme, koji omogućavaju bolju saradnju i razmenu informacija. Ovo je važno jer poboljšava način na koji vaš tim radi zajedno i rešava probleme. To dovodi do više inovacija, efikasnih procesa, većeg uspeha i poboljšane komunikacije. Slušajući i učeći od članova tima, možete jedni drugima pomoći da postignu svoje ciljeve. Ovi sistemi se mogu grupisati u 3 oblasti:

 

  • Rešenja za objedinjene komunikacije (Unified Communications) integrišu telefoniju, video, podatke i mobilne aplikacije. Donose komunikaciju u realnom vremenu iz vašeg telefonskog sistema i rešenja za konferencije, zajedno sa razmenom poruka i chat-om, integrišu se sasvakodnevnim poslovnim aplikacijama koristeći API-je.
  • Kontakt centri su sistemi koji su nekada bili poznat kao call centri – gde su agenti upućivali ili prihvatali pozive kupaca – danas su ti sistemi evoluirali tako da uključuju interakciju sa kupcima kada, gde i kako oni biraju. Od telefona prekochata do društvenih medija i drugih kanala, kontakt centar oblikuju digitalne inovacije i potražnju kupaca.
  • Webex platform omogućava virtuelne sastanke i konferencije koje su sigurne, sa integrisanim audiom, HD videom, deljenjem ekrana, aplikacija i sadržaja.