Tehnička zaštita

U našoj ponudi imamo sisteme tehničke zaštite koji omogućavaju video nadzor, interfonske sisteme i audio sisteme zasnovane na mrežnim protokolima. Naša rešenja pružaju vrhunski kvalitet video zapisa i inteligentan softver za video analitiku koji daleko nadmašuje klasične analogne sisteme. Pritom se računarska mreža koristi kao osnova, što garantuje izuzetnu fleksibilnost, modularnost i skalabilnost rešenja. U tu svrhu naši inženjeri i instalateri imaju sertifikate proizvođača video opreme Axis Communications i video menadžment softvera Milestone Systems.

IT FAMILIJA projektuje i instalira savremene sisteme tehničke zaštite koji mogu imati više komponenti:

  • Mrežne kamere pružaju mnoge mogućnosti – HDTV, širok dinamički opseg, infracrveno osvetljenje i tehnike koje osiguravaju jasan video čak i u teškim svetlosnim uslovima.Kamere takođe pružaju napredne video analitičke fukcije, kao što su detekcija pokreta, audio detekciju i tampering alarme.Mogu biti za spoljnu i unutrašnju montažu, fiksne i PTZ, termalne, panoramske, modularne, za specijalne namene, kao i za eksplozivna okruženja.
  • Mrežni video snimači imaju prostor za skladištenje video snimaka tako da odgovara broju kamera, traženom kvalitetu snimanja i dužine perioda čuvanja snimaka.
  • Desktop radne stanice za pregleda uživo video streamova, puštanje i izvoz snimaka, pretragu sekvenci i upravljanje alarmima.
  • Videoenkoderi se jednostavno integrišu ukoliko imate postojeći analogni sistem. Možete dobiti sve prednosti digitalne tehnologije sa maksimalnim očuvanjem investicije u analogni sistem.
  • Video menadžment softver za upravljanje video snimcima (VMS) koji se podudara sa IP video proizvodima i njihovim karakteristikama. Naša rešenja se lako prilagođavaju vašem poslovanju i neprimetno se proširuju u skladu sa vašim potrebama. Jer kada vaše poslovanje raste, rastu i potrebe za vašom bezbednosti. Imamo softverska rešenja koja zadovoljavaju potrebe za efikasnim nadzorom od najmanjih do najvećih instalacija, kao što su maloprodajni objekti, hoteli, škole, proizvodni pogoni, aerodromi, gradski nadzor…
  • Mrežni audio sistemi su kompletni visokokvalitetni sistemi koji se koriste da poboljšaju sigurnost pomoću najava koje automatski pokreću događaji ili direktnim obraćanjem preko zvučnika, mogu se objavljivati najave uživo ili u zakazano vreme u različitim zonama, u pravo vreme i na pravom mestu kao i da se stvori prijatan ambijent pozadinskom muzikom.
  • IP video interfoni predstavljaju kombinaciju video nadzora, dvosmerne audio komunikacije i daljinsku kontrolu ulaska u jednom uređaju.
  • Perimetarska zaštitatreba da bude deo bezbednosne strategije svake kompanije zato što predstavlja prvu liniju odbrane od neovlašćenih i neželjenih upada na posed.
  • Softverski alati za analitiku video sadržaja koji omogućavaju brojanje ljudi, prepoznavanje lica, zaštitu perimetra, prepoznavanje tablica itd.