Mreže

IT FAMILIJA će vam pomoći da izgradite mrežu koja odgovara potrebama vaše organizacije. Kao i kod većine složenih tehnologija, ne postoji jedinstveno rešenje za sve što se tiče umrežavanja. Potrebe i resursi svake jedinstvene organizacije koreliraće se sa različitim skupom mrežnih rešenja. To znači da će tim IT FAMILIJE u saradnji sa stručnim licima iz vaše organizacijemorati da pažljivo razmotrizahteve i odredi optimalan dizajn mreže za datu situaciju.

IT FAMILIJA, kao Premier Integrator partner, koristi Cisco ValidiranDizajn (CVD) mreža. CVD pružaju osnovu za dizajn sistema i  uključuju širok skup tehnologija, funkcionalnosti i aplikacija za zadovoljavanje potreba kupaca. Cisco inženjeri su sveobuhvatno testirali i dokumentovali sve to kako bi se obezbedila brža, pouzdanija i potpuno predvidljiva primena.

Možemo da ponudimo mrežna rešenja u više oblasti:

Switching

– za lokalne mreže koristimo pristupne, distributivne i switcheve jezgra koji se mogu primeniti u najraznovrsnijim situacijama jer podržavaju svemrežne funkcionalnosti, veličine mreže, brzine portova i tipove interfejsa.

Routing

– za povezivanje mreža na geografski udaljenim lokacijama koristimo rutere koji podržavaju sve WAN tehnologije, i ne samo to već uključuju naprednu analitiku, optimizaciju aplikacija, automatizovano podešavanje i integrisanu sigurnost kako bi pružili potpuno, dokazano rešenje.

Wireless mreže (WLAN)

– sa sve više uređaja koji se povezuju na vašu mrežu, potrebna su vam rešenja koja nude sigurnost, brzinu i pouzdanost. Naša bežična rešenja – koja uključuju Cisco DNA Center, pristupne tačke Wi-Fi 6 i bežične kontrolere – mogu pomoći u ispunjavanju današnjih poslovnih zahteva i očekivanja korisnika.

Datacentar mreže

– pružaju visoke brzine i mala kašnjenjasa inteligentnom automatizacijom, monitoringom i vidljivošću u realnom vremenu.

Softverski definisane mreže

– pristup upravljanju mrežama koji omogućava dinamičnu, programski efikasnu mrežnu konfiguraciju kako bi se poboljšale performanse i nadgledanje mreže. Software Defined Networking (SDN) pokušava da centralizuje mrežnu inteligenciju u jednoj mrežnoj komponenti razdvajanjem procesa prosleđivanja mrežnih paketa (ravan podataka) od procesa rutiranja (kontrolna ravan).

Današnji korisnici mreža su mobilni i vizuelni. Oni mogu biti interni radnici kompanija, kao i spoljni partneri i kupci. Bez obzira na lokaciju, aplikaciju ili tok informacija, naša rešenja pružaju visokokvalitetno mrežno iskustvo povezanim korisnicima. Ovopovećava produktivnost krajnjeg korisnika, zadovoljstvo u radu i omogućava bolje razumevanje poslovnih procesa i sistema.